( Klik op de foto's om ze te kunnen bekijken )

     

     

Reglementen Viswater :

Vermits dit een staatswater is gelden hier dezelfde reglementen die je kan terugvinden in de brochure die je bij de post krijgt als je je staatsvergunning koopt.

Kosten (dag)vergunning :

Het gaat hier om een staatswater en dan heb je een vergunning van het Vlaamse gewest nodig (als je in België vist), die is te verkrijgen in elk postkantoor van het Vlaamse gewest, en kost ongeveer 15 euro en is geldig voor een kalenderjaar. Vis je in het Nederlands gedeelte, dan heb je de vispas nodig.

Diepte Visstek :

Naargelang van waar je gaat zitten kan dit variëren van 1 tot 8 meter

Nachtvissen toegestaan :

Ja

Rolstoelvissen mogelijk :

Rolstoelvissen is niet mogelijk.

Te vangen vissoorten zijn :

Blankvoorn, brasem, karper, baars, snoek, snoekbaars en paling.
Visfoto's van vangsten op deze visstek :

Heeft u gevist op deze stek en toevallig een leuke foto van de vangst kunnen maken, dan stuur uw foto's op naar ( Insturen foto's van vangsten op deze visstek ) zodat wij uw foto kunnen plaatsen. ( a.u.b. uw voornaam en vangstdatum erbij vermelden )

Luc

01-12-09

Luc

01-12-09

 

Locatie van de visstek :

Het Schelde-Rijnkanaal loopt van Antwerpen naar het Volkerak en is onderdeel van de Schelde-Rijnverbinding, de vaarroute die Antwerpen met Rotterdam en de Nederlandse grote rivieren verbindt.    ( Luchtfoto Visvijver )

Adres voor GPS :

Noordland, Zandvliet (Belgie)

Opmerkingen :

01. De auto kun je parkeren in de berm op het jaagpad, normaal mag je niet rijden op het jaagpad maar zolang je je auto uit de weg zet en je plaats proper houd ziet men dit door de vingers.

02. Vissen tijdens paaitijd is toegestaan.

03. Alle soorten witvis en roofvis zijn er aanwezig en mits dit brak water is kun je hier ook af en toe wel eens een zeevisje vangen.

04. Schelde-Rijnkanaal

 

De mogelijkheid bestaat dat wij niet beschikken over alle juiste info.
Beschikt u als lid of vissende bezoeker van deze visvijver wel over de juiste info die wij missen, dan ( mail ons ) a.u.b. de juiste info door.

( Terug naar Visstekken )